Szabó Csenger

Szabó Csenger

Chatbot szakértő
chatbot, marketing, informatika, vállalkozás

0
Hallgató
(5)
3 értékelő osztályzata alapján

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Szabó Csenger vagyok, mérnök-üzletember, chatbot szakértő. 2016 végén alapítottam meg Chatbotize.me néven ügynökségemet, mellyel azóta is kizárólag Messenger Chatbotok professzionális fejlesztésével és tanácsadásával foglalkozunk. Ügyfeleink között vannak híres influenszerek, startupok, KKV-k, nagy webshopok valamint multinacionális vállalatok is. Nem csak Magyarországra dolgozunk, Szingapúrban, Angliában és az USA-ban is vannak ügyfeleink.

Az utóbbi időben egyre több képzést tartottam a témában. Mivel gyakorlatilag mindenféle chatbotot készítettünk már, ezért nagyon nagy tapasztalat gyűlt össze. Saját ügyfeleim sikerein látom, hogy mik azok a módszerek, amik nagyon jól működnek.

Pont ezért, amellett, hogy szeretném átadni másoknak a professzionális chatbot fejlesztési tudást, egy szemléletet is nyújtok, hogy a megszerzett technikai tudással milyen üzleti problémákat lehet hatékonyan megoldani. Például hogyan szerezhetünk olcsóbban ügyfeleket, több ügyfelet, vagy éppen hogyan tudunk egy olyan rendszert alkotni, amely növeli az ügyfeleink elégedettségét.

Mivel személyesen is jó kapcsolatot ápolok az iparág legnagyobb szereplőivel, ezért első kézből hallhatod tőlem az információkat.

  Kurzusok

Szabó Csenger
A chatbot készítés online tanfolyamon megtanulod lépésről lépésre, hogy kell felépítened egy chatbotot. Továbbá gyakorlati példákat kapsz.
39 000 Ft 33 790 Ft