MinnerX Előadók

MinnerX Előadók

MinnerX Előadások
Üzleti információk és inspiráció

0
Hallgató
(5)
6 értékelő osztályzata alapján

  Kategóriák

  Bemutatkozás

A MinnerX előadásokhoz olyan előadókat kerestünk, akik a szakterületükön tehetségesek és nem elégszenek meg azzal, amit most tudnak, hanem folyamatosan fejlődnek és tanulnak. Ezért tudnak minket támogatni abban, hogy ezek a MinnerX előadások inspiráljanak és informáljanak egyszerre. Érdemes őket követni az előadáson túl is, hiszen jó rácsatlakozni olyanokra, akik folyamatosan tudnak innoválni a saját területükön. Mellettük nem fogunk unatkozni!

A különlegessége a MinnerX előadásoknak, hogy az előadókkal a Minner csapat közösen készíti el a tartalmat. Átbeszéljük, megrágjuk az egyes információkat, több oldalról is megközelítjük míg az a végén elkészül belőle az a profi előadás, ami téged ellát a megfelelő információkkal és közben még inspirál is. 

  Kurzusok

MinnerX Előadók
Váljanak rutinoddá a digitális tevékenységek. Útmutatót kapsz, hogy milyen szemléletet kövess, mit csinálj, hogy ezt elérd.
1 990 Ft
MinnerX Előadók
Nincs értékelés
Az előadás célja, hogy végigmenjünk azon, hogy milyen tényezőkkel kell foglalkoznod a vállalkozásod digitalizációd során. Így tervezz!
1 990 Ft
MinnerX Előadók
Hogyan alakul a marketing az Apple vs Facebook harc után? Használd-e a TikTok-ot? Milyen marketing stratégiát alkalmazz?
1 990 Ft