Rém László és Kovács Roland

Rém László és Kovács Roland

Innovációs stratéga & Konzulens
Üzleti, stratégiai tervezés

0
Hallgató
Nincs értékelés

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Kovács Roland:

Geofizikusból viselkedéselemző, majd innovációs stratéga. Több mint 10 éves hazai és nemzetközi projekt megvalósítási tapasztalattal 3 kontinens, 7 országában. A munkám egyetlen kérdés köré épül: Hogyan lehetünk jobbak? Mérnökként az elmúlt években emberek százaival dolgoztam több tucat projekten, ahol a fókuszban az egyértelmű célok, precíz tervezés és következetes megvalósítás áll. Ezek a vezérelvek alapjaiban határozzák meg egy sikeres projekt kivitelezését, legyen szó egy termék fejlesztéséről, autópálya építésről vagy külföldi piacra lépésről.

 

Rém László:

Elsősorban Apa, partner, barát és érdeklődő ember. Építészként legfontosabb az volt számomra, hogy a produktum ne csak elegáns, modern, hanem használható is legyen. Az ember, mint lépték határozta meg a munkámat. 2013-ban egy komoly váltás előtt voltam, mert már nem éreztem a lelkesedést a munkám iránt. Pár év, legalább két nagyon fontos technika elsajátítása és több száz órányi munka után, ma már hazai és nemzetközi kliensekkel dolgozom személyiség és vállalkozásfejlesztési területeken.

A RELINE számomra a vállalkozások emberi oldalának fontosságát kiemelő együttműködés lehetőségét jelenti.

  Kurzusok

Rém László és Kovács Roland
Nincs értékelés
Ismerd meg, hogy a jövő vállalkozói számára miért életbevágó a vezetői készségeik fejlesztése mind emberi, mind üzleti szempontból.
24 900 Ft