Kicsi Dóra

Kicsi Dóra

Piackutatási szakértő

0
Hallgató
(5)
1 értékelő osztályzata alapján

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Imádok kutatni. Szeretem megfigyelni és rendszerbe rakni a jelenségeket. Megérteni, hogyan gondolkoznak mások, mik alakítják a döntéseiket. Imádom addig boncolgatni, szálazni az adatokat, amíg felsejlik mögöttük a Történet. Amikor összeáll a kép.

Szakmai hátterem

Több mint 10 év piackutatási tapasztalattal a hátam mögött lettem szabadúszó kutató. Ügyfél- és ügynökségi oldalon egyaránt szereztem tapasztalatot: nagyvállalati kutatóként megtanultam a fogyasztóközpontú szemléletet és az üzleti (elsősorban marketing és a sales) szempontok fókuszban tartását, ügynökségi oldalon pedig a módszertani hátteret, a prezentációkat és ügyféligények maximálisan rugalmas kiszolgálását.
Szabadúszóként e két irányt ötvözve kutatással és tanácsadással foglalkozom.

Célom kristálytiszta válaszokat adni az üzleti kérdésekre, melyek precíz adatokon és azok valódi, elmélyült megértésén és elemzésén alapulnak.

Meggyőződésem, hogy a kis-és középvállalkozások számára ugyanannyira fontos a piacuk, versenytársaik és célcsoportjuk alapos ismerete, mint nagyobb, tőkeerősebb versenytársaik számára.

Biztos vagyok abban is, hogy ehhez mindenekelőtt megfelelő szemléletre és tudatosságra van szükség, és csak ezt követi a különféle piackutatási módszerek, eszközök alkalmazása.

  Kurzusok

Kicsi Dóra
A piackutatás segíteni fog számodra a termékfejlesztésben, marketingben, üzleti modellben is.
18 900 Ft 16 900 Ft