Csereklyei Bálint

Csereklyei Bálint0
Hallgató
(3)
1 értékelő osztályzata alapján

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Csereklyei Bálint vagyok az iLogistic ügyvezetője és részbeni tulajdonosa. A BGE-n végeztem logisztikai szakirányon, mielőtt kifejezetten webáruház logisztikával, azaz angol nevén fulfillmenttel kezdtem volna el foglalkozni. Mindig is érdekeltek azok az iparágak, amik folyamatos és trendszerű növekedést mutatnak, amik közül az ekereskedelm az egyik legerősebben fejlődő jelenleg. Az egyetemen szerzett elméleti logisztikai tudás és az ekereskedelmi piacban rejlő lehetőségek utáni érdeklődésem együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy 2016-ban belevágjunk a webshop logisztikába.

Lassan elmélyülve az ekereskedelem fortélyaiban rá kellett jönnöm, hogy a piac sokkal nagyobb lehetőségeket rejt magában, mint elsőre gondoltam volna. Az elmúlt négy évben több, mint 400 webáruház tulajdonossal egyeztettem és több webáruház indítást támogató képzést is tartottam, ugyanis a folyamatos egyeztetések és a webshopok kiszolgálása rengeteg tudást és gyakorlati tapasztalatot adott. Sok webshopot láttam rekord idő alatt felfutni és akár piacvezetővé válni, illetve sok webshopot láttam a csőd szélére kerülni, vagy akár teljesen csődbe menni. Valamint azt is láttam ezzel együtt, hogy mi az, ami sikerességhez hozzájárul és követendő példa, valamint azt is, hogy mik azok a tényezők, amik a csődbe vihetnek egy webshopot.

Célom, hogy ezt a tudást minél több emberhez eljuttassam, így bízom benne, hogy hasznodra fog válni a következő webshop indító kurzus és sokszorosan kamatoztathatod majd az itt tanultakat.

  Kurzusok

Csereklyei Bálint
Útmutató a sikeres webáruház elindításához, webáruház üzemeltetéshez.
24 500 Ft 12 250 Ft