Csépe Gábor

Csépe Gábor

Importőr
Kínai import, komplett beszerzési folyamatok

0
Hallgató
(5)
17 értékelő osztályzata alapján

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő,

Csépe Gábor vagyok. Két kereskedelmi vállalkozásom van, mindkettő saját márkás Kínából importált termékek nagykereskedelmével foglalkozik. Mindig is érdekelt a beszerzési, termékfejlesztési folyamat, hogy valami értékeset, lehetőleg egyedit alkossunk és mutassunk a piacnak. Valószínűleg pont emiatt az érzelmi elköteleződés (és egy csipetnyi kalandvágy) miatt sikeresen alakultak a Távol-Keleti beszerzéseink, és mindvégig élveztem, élvezem ezzel foglalkozni.

A klasszikus kereskedelmi cégek mellett ügynökségként is foglalkozom kínai importtal, mivel sokan kértek fel, avagy mai divatos kifejezéssel élve szerveztek ki nekem kínai importos beszerzési feladatokat. Így még több féle termékkel és üzletággal ismerkedhettem meg, ami egy remek dolog, de ez sem volt elég.

2016-ban jött először az ötlet, hogy az felhalmozott tudást, tapasztalatot egy online tanfolyam keretében át lehetne adni másoknak is, hiszen nincs ilyen elérhető kurzus még magyar nyelven. Plusz, így még több céghez, businesshez lehetne közöm, még ha csak közvetetten is.

Az ötlet ötlet maradt, egészen 2019-ig. Most mi történt, mi változott? Semmi. Pont ez az, ami meggyőzött. Az, hogy az utóbbi években már jelentősen nem bővült a tudásom a témában, pedig napi szinten foglalkozom vele. Az normális, mindig jön egy új termék, egy új szituáció, és apró iparág specifikus elvárások miatt van új kihívás, de a váz, a módszerem már régóta változatlan. Ez győzött meg abban, hogy kiállta az idő próbáját, és most már nyugodt szívvel adhatom tovább másoknak is.

  Kurzusok

Csépe Gábor
Az ötlettől egészen addig, hogy a raktáradban van az áru. Az online kurzus végigvezet a teljes beszerzési folyamaton.
69 900 Ft